Bij het renoveren van een badkamer en/of toilet, is het in de meeste gevallen erg verstandig om te kiezen voor een vakman. Wanneer u ervoor kiest om uw badkamer en/of toilet op te knappen, dan wilt u natuurlijk wel een eindresultaat waar u trots op kan zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat alles helemaal veilig en waterdicht is en dit allemaal het liefst zonder dat u dan ook maar ergens omkijken naar heeft. Maar ook wanneer u een volledig nieuwe badkamer wilt realiseren helpen wij u graag verder.
1

Ontwerp van uw nieuwe badkamer of toilet

Wilt u een nieuwe badkamer of toilet laten plaatsen? Dan start dit met een goed ontwerp. Wij helpen u bij het bepalen van een goed badkamerontwerp. Zo weet u zeker dat de verschillende onderdelen van uw badkamer goed gerealiseerd worden en dat u het maximale haalt uit de beschikbare ruimte.

2

Slopen van de oude badkamer of toilet

Wij slopen de oude badkamer of toilet en voeren het puin af, zodat daarna leidingen verplaatst kunnen worden en alle voorbereidingen getroffen kunnen worden voor installatie van de nieuwe badkamer.

3

Nieuwe badkamer of toilet realiseren

Wij realiseren de nieuwe badkamer of toilet voor u volgens het ontwerp. Indien nodig, dan verleggen we leidingen, bouwen we afscheidingen of wanden, verrichten we stucwerk en uiteindelijk dragen we zorg voor betegelen en het installeren van sanitair. Uiteraard ook elektra en loodgieterswerk kunnen wij voor u regelen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?