Q3-Facilities levert alle producten en diensten op het gebied van dakbedekking, om zo uw woning of kantoor droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over daktoepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang. Wij voeren dakbedekking uit in geheel België. Wij werken vakkundig tegen een eerlijke prijs en garanderen daarbij uitstekende service.
1

Gespecialiseerd in alle typen daken

Wij maken, renoveren, repareren en onderhouden alle typen daken; platte daken, shingles daken, rieten daken, bitumen daken, leien daken en pannendaken. Ook werken wij met schoorstenen, dakvensters, dakgoten en isolatie.

2

Deskundig en goed opgeleid personeel

Onze dakdekkers zijn vertrouwd met alle soorten dakbedekking. Zij hebben goede kennis van zaken en door hun vakmanschap zullen zij uw dak op een professionele en toepasselijke manier beoordelen.

3

Snel en vakkundig volgens afspraak

Wij denken graag met u mee en geven zo nodig advies. Als professioneel dakdekkersbedrijf uit België zorgen we voor een vakkundige afwerking en kunt u alle soorten dakbedekking aan ons overlaten.

4

Reiniging van daken

Een dak moet regelmatig gereinigd worden. Zo blijft het langer in goede staat. Een beschadigd dak begint immers te lekken en veroorzaakt veel ongemak. Het is dan ook goedkoper om uw dak regelmatig schoon te maken dan het te repareren of te vervangen.

5

Reiniging van zonnepanelen

Zonnepanelen worden best jaarlijks gereinigd. Het aangewezen tijdstip is net voor de warme maanden beginnen, in april dus. Gereinigde zonnepanelen geven een veel beter rendement, tot wel 5% meer.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?