Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning, kantoor of schoolgebouw. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel. Wij kunnen uw gevel reinigen met stoom. Wij kunnen uw gevel ook chemisch reinigen en tot slot kunnen wij uw gevel ook stralen. Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur. Naast dat het de uitstraling van uw woning, bedrijfspand of school verbetert, draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw.
1

Gevel reinigen met stoom

Stoomreinigen wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos of klimop aan uw gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en vervolgens met een hogedrukspuit tegen de muur aan gespoten.

2

Chemisch reinigen

Bij deze methode wordt er een chemisch middeltje op de gevel aangebracht waardoor het vuil wordt verwijderd. Deze manier is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als verfresten of roet. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.

3

Stralen van uw gevel

Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Een veel gebruikt middel is zand.

4

Impregneren van uw gevel

Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?