Opruiming en sanering van alle gebouwen na brand, waterschade, verwaarlozing of afbraak

Opruiming en sanering van alle gebouwen na brand, waterschade, verwaarlozing of voor afbraak of renovatie. Q3-Facilities zal de werken steeds uitvoeren met inachtname van de nodige veiligheidsvoorzieningen . Het plannen van de taak is dus even belangrijk als de uitvoering ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van de volledige inboedel en het verkoopklaar maken van woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Na het ontruimen is het pand klaar voor verkoop of verhuur.
1

Opruiming van inboedel

Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van de volledige inboedel en het verkoopklaar maken van woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

2

Opruimen van verwilderde tuinen en terreinen

Verwijderen van puin na bouwwerken. Verwijderen van onkruid, struiken of bomen. Verwijderen van sluikstorting. Afbreken van vaste structuren. Afvoeren van alle afval. Tuinen en terreinen worden deskundig opgekuist en klaargemaakt voor verkoop of aanplantingen.

3

Bouwpuin ruimen

Bouwpuin ruimen of een tuin opruimen voor verkoop of na aankoop van een woning of terrein wordt op zeer korte termijn uitgevoerd. Wij bieden een volledige service en zorgen dus ook voor container(s) en werktuigen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?