Keukenrenovatie is onze specialiteit. Wij maken uw oude keuken weer als nieuw. Van eenvoudig tot luxueus, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Professionaliteit, service en oog voor detail staan echter altijd bij ons voorop en wij denken dat dit in uiting komt in het eindresultaat. Wij willen altijd professioneel vakwerk afleveren: dat geldt voor het vervangen van een keukenlade, keukendeurtje, grepen of werkblad tot en met het plaatsen van een apothekerskast of het vakkundig installeren van inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, oven of dampkap. Uiteraard kunnen wij voor u ook een gehele keuken opnieuw plaatsen.
1

Ontwerp van uw vernieuwde of nieuwe keuken

Samen met u maken we een ontwerp van uw vernieuwde of nieuw te plaatsen keuken. Door eerst uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart te brengen, kunnen wij u vervolgens voorzien van deskundig advies op basis van de gewenste keukenstijl en keukeninrichting.

2

Demonteren of slopen oude keuken

Wij demonteren (delen van) uw oude keuken die vervangen dienen te worden, of we slopen uw oude keuken indien deze in geheel vervangen dient te worden. Hierdoor is de keuken voorbereid op verdere werkzaamheden.

3

Installatie werkzaamheden

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk elektra en loodgieterswerken uit te voeren, alvorens overgegaan kan worden tot installatie van de nieuwe keuken. Wij zullen deze werkzaamheden voor u uitvoeren, zodat daarna overgegaan kan worden tot plaatsing van de nieuwe keuken (onderdelen).

4

Installeren van nieuwe keuken

Uiteraard leveren en installeren wij uw nieuwe keuken en wij sluiten eventuele apparatuur voor u aan, zodat de gerenoveerde keuken gebruiksklaar is.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?