Gaat u, of een familielid verhuizen of is er een dierbare overleden? Dan bent u op zoek naar een partner die ondersteuning of volledige ontzorging kan bieden op het gebied van inboedel opruimen. Het leegruimen van een woning en het opruimen van inboedel is niet alleen arbeidsintensief, maar soms ook emotioneel. Of het nu gaat om het inboedel opruimen na overlijden of verhuizing; U kunt van A tot Z op Q3-Facilities rekenen. Wij ontruimen keurig en discreet. Van woonhuis tot huurflat, van seniorenwoning tot verzorgingshuis.
1

Inboedel inventariseren

De inboedel die u wilt laten opruimen, zullen wij eerst samen met u inventariseren. Daarna krijgt u van ons een gerichte prijsofferte.

2

Opruimen van inboedel

Het maakt niet uit of u een appartement of heel huis leeg laat halen. Van kamer tot flat, van koop tot huur. Wij ruimen de inboedel op en zorgen dat alle meubelen, huisraad, kleding, serviezen, boeken en overige spullen opgeruimd zijn.

3

Bezemschoon opleveren

Wij zorgen dat vloerbedekking (laminaat, vloerbedekking) verwijderd is en afgevoerd. Ook verwijderen wij gordijnen, gordijnrails en we vullen gaatjes in muren en plafonds. Alle ruimtes leveren wij bezemschoon op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?