De industriële schoonmaak vergt een andere discipline dan bij standaard schoonmaakwerkzaamheden. De industrieel reiniger dient immers over specifieke vakkennis te beschikken. Onze medewerkers zijn daarom gecertificeerd. Onze industriële reinigers beschikken over alle benodigde vakkennis op het gebied van protocollen, veiligheid en hygiëne om de juiste industriële reiniging uit te voeren. Met specifieke industriële reinigingsmachines en -materialen houden wij uw gebouwen, materialen en apparaten brandschoon.
1

Inventarisatie werkzaamheden

Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek met u bepalen we aan de hand van uw wensen hoe de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden.

2

Vaststellen planning

Samen met u stellen we een planning op van de frequentie waarop u de industriële schoonmaakwerkzaamheden wenst te laten uitvoeren.

3

Specialistische reiniging

Q3-Facilities is niet alleen specialist op het gebied van industriële reiniging, maar ook als het gaat om dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffitiverwijdering of gevelreiniging.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?