Het moment dat uw tuinplan ten uitvoer moet worden gebracht, dient er veel geregeld te worden. Wij weten uit ervaring dat er niks zo belangrijk is als een strakke planning en goede afstemming met de klant, partners en leveranciers. Daarnaast bent u vast razend benieuwd naar hoe het eindresultaat eruit komt te zien! Een doordacht ontwerp vormt de absolute basis maar wordt pas werkelijkheid bij aanleg. Voor een vakkundig tuinaanleg is het team van Q3-Facilities u graag van dienst. We hebben al vele mooie tuinprojecten gerealiseerd met de persoonlijke wensen van de klant vooropgesteld.
1

Bespreken van uw wensen

Voor aanvang van de werkzaamheden, bespreken wij uw wensen aan de hand van uw tuinontwerp. Indien u nog geen tuinontwerp heeft, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

2

Opstellen van planning

Wij stellen samen met u een planning op van de uit te voeren tuin aanleg werkzaamheden. Zo weet u precies op welke dag wie wat komt doen.

3

Uitvoeren van werkzaamheden

Alle werkzaamheden worden volgens planning uitgevoerd door vakkundige specialisten. Zo verzorgen wij grondverzetwerk, leggen bestrating aan, verzorgen beplanting, bemesting, etc.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?