Hoe weet u nou welke sfeer en tuin ontwerp u het meeste aanspreken? U heeft wel wat gezien om u heen, in de straat, bij vrienden, in magazines en wellicht op Pinterest, maar wat past nu bij uw huis en uw wensen? Om daar een antwoord op te krijgen, is het een goed idee om een tuinontwerper van Q3-Facilities in te schakelen. Dan wordt er gekeken naar het grotere geheel en wordt er uitgebreid de tijd genomen voor een gesprek om al uw wensen te inventariseren. Vervolgens wordt de eerste stap gemaakt met het ontwerp. Dit wordt met u doorgenomen met behulp van bijbehorende, heldere schetsen en 3-D visualisaties, zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat.
1

Inventariseren van uw wensen

Wij komen bij u op locatie om de buitenruimte te bekijken waar uw nieuwe tuin moet worden gerealiseerd. Zo krijgen we een goed beeld van de oppervlakte, ligging en mogelijkheden van uw tuin.

2

Maken van een schetsontwerp

Wij raden u aan een moodboard te maken van uw gewenste tuin. Vervolgens gaan we deze samen met u bespreken om te komen tot een schetsontwerp van uw tuin. Wij adviseren u over de mogelijkheden en maken met u besluiten over uw nieuwe ontwerp.

3

Advies en keuze voor beplanting

Nadat we voor uw tuin het gewenste schetsontwerp hebben opgesteld, gaan we u adviseren over de keuze van beplanting.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?