Tuinonderhoud is het hele jaar door nodig, maar de werkzaamheden verschillen wel per seizoen. Zo is er in het voorjaar van alles te doen, uw tuin ontwaakt weer uit de winter en kan daarbij wel wat ondersteuning gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bemesten, snoeien en het plaatsen van nieuwe beplanting. De zomer is een kalme periode waarin u zich vooral kunt richten op het bijhouden van uw tuin, door bijvoorbeeld het gras te maaien, onkruid te verwijderen, planten water te geven en eventueel wat snoeiwerk uit te voeren.  In het najaar volgt er weer een grote onderhoudsbeurt, met als doel uw tuin winter klaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, struiken en heggen, het verwijderen van uitgebloeide bloemen en planten of het poten van nieuwe bloembollen en planten.

Het is verstandig uw tuin regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier voorkomt u achterstallig onderhoud, en daarmee bespaart u op de totale kosten. Samen met u bepalen we graag welke werkzaamheden in welk seizoen dienen te worden uitgevoerd. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een goed onderhouden tuin.
1

Snoeien

Wij dragen zorg voor het snoeien van bomen, planten, struiken, heggen of andere beplanting in uw tuin.

2

Onkruid bestrijden

Het verwijderen en bestrijden van onkruid tussen beplanting en bestrating, zoals het wieden van onkruid in het gras of tussen tegels, of schoffelen tussen de planten in uw tuin.

3

Bemesten

Het bemesten van uw tuin of gazon zorgt voor meer voedingsstoffen in de bodem, waardoor planten, bomen, struiken en gras beter zullen groeien.

4

Gazon onderhoud

Uw gazon in topconditie houden door het gras te maaien, verticuteren, bij te zaaien, sproeien en kalk te strooien.

5

Vijveronderhoud

Het schoonmaken van uw vijver, het reinigen van het vijverfilter en het aanbrengen of verwijderen van waterplanten.

6

Schoonmaken

Het schoonhouden van uw tuin door bijvoorbeeld te vegen, harken, bladeren te verwijderen, tuintegels schoon te maken of uw terras te reinigen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?