Uw bedrijf vakkundig verhuizen

Gaat uw bedrijf verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw kantoorverhuizing? Dan bent u bij Q3-Facilities aan het goede adres. In onze lange historie hebben wij ontelbare kantoor- en industrieverhuizingen verzorgd voor instellingen en bedrijven. Wij hebben daarom ruime expertise door onze jarenlange ervaring. Zowel interne kantoorverhuizingen als externe kantoorverhuizingen en het beheer van leegstaande gebouwen.

1

Kantoor verhuizen met de mens centraal

Als u streeft naar een snelle overgang van de bestaande naar de nieuwe kantoorhuisvesting dan is een goede organisatie met een doordachte planning van groot belang.

2

Uitgewerkt draaiboek

Elke kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing van uw organisatie start met de kick-off om uw persoonlijke wensen te bespreken en u te vertellen waar u op moet letten. Op deze manier ontstaat de verhuisplanning en het draaiboek.

3

Verhuizingen in heel België en Nederland

Q3 Facilities zorgt met haar veilige en professionele aanpak voor landelijke verhuizing in heel België. Daarnaast zijn wij ook gevestigd in Nederland en kunnen u ook van dienst zijn met verhuizingen van België en Nederland en andersom.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?