1

Inspecties

Periodiek nazicht, advies en opstellen van onderhoudsplan. Denk aan: vochtmetingen, EPC, veiligheid en beveiliging, noodverlichting, (automatische) poorten, dakbedekking.

2

Gepland onderhoud

Het uitvoeren van gepland onderhoud aan daken, dakgoten, het uitvoeren van beschermende nano behandeling. Het reinigen van gevels en reinigen en herstellen van parking en oprit inclusief belijning. Uitvoeren van schilderwerken, sanitaire werken en electriciteitswerken.

3

Klusdienst, ad-hoc

U kunt van ons een snelle reactie verwachten wanneer dringende interventies noodzakelijk zijn. Oplossen van dringende zaken, zoals lekkages, sanitaire en elektrische problemen.

4

Structurele werken

Het uitvoeren van structurele werken zoals metselwerken, afbraakwerken, opruiming binnen en buiten en herinstaatstelling.

5

Opvolging contractors

Het onderhoud aan liften, een interventie van de slotenmaker, jaarlijks nazicht van beveiligingssystemen en brandblussers, jaarlijks nazicht van de verwarmingsketel, internet en telecom.

6

Controle

Wij voeren ook controles voor u uit. Hierbij kunt u denken aan controle van de staat van een appartement bij einde huurcontract, controle van de staat van een eigendom bij aankoop, controle van uitgevoerde werken door derden en advies bij conflictsituaties.