1

Permanente belijning en grondmarkeringen

Een duurzame en kwaliteitsvolle belijning betekent voor ons een permanente, slijtvaste belijning met een zeer lange levensduur! Wij geven alvast 3 jaar garantie op onze thermoplastische, slijtvaste belijning en markeringen. Dit type lijnmarkering wordt onder hoge temperatuur aangebracht en heeft een zeer lange levensduur. Indioen noodzakelijk kan dit type markering, onder dezelfde hoge temperatuur, weer verwijderd worden.

2

Voor iedere markering de juiste oplossing

Uiteraard verzorgen wij ook belijningsprojecten voor scholen, ziekenhuizen, provinciale domeinen en (overdekte) sportterreinen. Onze specialisten komen on-site de situatie opnemen, want elke ondergrond vereist een andere verfsoort of technologie.

3

Verwijderen van belijningen en grondmarkering

Verwijderen van een oude belijning is een noodzakelijke, maar moeilijke opgave dat enkel met gespecialiseerd materiaal kan uitgevoerd worden. Na een analyse ter plaatse zal Q3-Facilities de belijning verwijderen met hogedruk waterstralen, zandstralen, laser of grondfreezen. Q3-Facilities gebuikt hiervoor een mechanisch of stofvrij straal proces zonder schade aan beton of expoxyvloeren. Dit voor zowel binnen als buitenmarkeringen.

4

Verwijderen van grondmarkering op uw parking

Als de markeringen niet meer actueel zijn, of opnieuw moeten worden geverfd, of als er andere wijzigingen aan de wegmarkeringen moeten worden aangebracht, moet de originele grondmarkering worden verwijderd. Waterstralen is over het algemeen de meest gewenste methode, omdat het geen schade veroorzaakt en effectief is. Zandstralen is vergelijkbaar in het verwijderingsproces, maar kan wat schade aan de bestrating veroorzaken. Slijpen is de tweede meest gewenste methode, omdat het een eenvoudig proces is, de markeringen effectief verwijdert en minimale schade aan de onderliggende wegen veroorzaakt.