Bescherm uw vloeren langdurig tegen slijtage, krassen en vlekken. Q3-Facilities is gespecialiseerd in reiniging van zachte en harde vloeren. Veel bedrijven beperken zich bij het schoonmaken van de vloerbedekking (vast tapijt)  tot het stofzuigen en soms wordt er een vlek verwijderd. Echter alleen stofzuigen is niet genoeg om het tapijt echt goed schoon en fris te krijgen. Met stofzuigen alleen verwijder je niet het ingelopen vuil. Wij raden u aan om eens per 2 jaar uw zachte vloer professioneel te laten reinigen d.m.v. dieptereiniging. Bij harde vloeren is slechts één behandeling één keer per jaar voldoende om een dof gelopen vloer terug glans en bescherming te geven. 
1

Langere levensduur van uw tapijt

Professioneel uw zachte vloeren laten reinigen zorgt voor een langere levensduur van uw tapijt/vloerbedekking/inloopzone.

2

Tegels en voegen weer schoon

Tegels en voegen in keukens kunnen vet en andere producten absorberen. Een inkomhal wordt vuil door zand, stof, modder en al het andere dat van buitenaf naar binnen wordt meegenomen. Sanitaire voegen zijn berucht om schimmel vanwege de hoge luchtvochtigheid. Wij reinigen uw tegels en voegen.

3

Vloeren onderhoud

Slechts één behandeling, ongeveer één keer per jaar, is voldoende om een dof gelopen vloer terug glans en bescherming te geven. Q3 nano beschermt niet alleen de vloer maar voegt er ook uitstekende antislip-eigenschappen aan toe. De Q3 nano-bescherming is bijzonder doeltreffend tegen vlekken van frisdranken, alcoholhoudende zepen, koffie, wijn en urine. We raden deze nano behandeling dan ook aan in toiletten en keukens.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?