Uitmuntend beheer van uw gebouwen en technische voorzieningen

De behoefte om flexibel in te spelen op de noden van zowel de gebruikers als de bezoekers van gebouwen is aanzienlijk veranderd. Ook het goed beheer van de technische voorzieningen speelt daarbij een belangrijke rol. Eén van Q3-Facilities hoofdactiviteiten is contractueel gebouwbeheer(facilitair management).

Voor ons is gebouwbeheer een totaalconcept. Totale ontzorging, en slechts één aanspreekpunt. Technische problemen kunnen eventueel rechtstreeks door bewoners of huurders gemeld worden via ons gebouwbeheer-portaal. Uiteraard ontvangt U als opdrachtgever hiervan een volledige rapportage, met eventueel automatische klacht-alerts en een goedkeuringsproces.

Afzonderlijke ad-hoc onderhoudsopdrachten kunnen ook uitgevoerd worden. Voor niet dringende opdrachten maken we graag eerst een offerte, dringende interventies daarentegen worden tegen een vast uurtarief uitgevoerd. Voor het facilitair management van uw gebouw(en) kunnen we een permanente oplossing in de vorm van een servicecontract aanreiken en dit voor de volgende activiteiten:

1

Inspecties

Periodiek nazicht, advies en opstellen van onderhoudsplan. Denk aan: vochtmetingen, EPC, veiligheid en beveiliging, noodverlichting, (automatische) poorten, dakbedekking.

2

Gepland onderhoud

Het uitvoeren van gepland onderhoud aan daken, dakgoten, het uitvoeren van beschermende nano behandeling. Het reinigen van gevels en reinigen en herstellen van parking en oprit inclusief belijning. Uitvoeren van schilderwerken, sanitaire werken en electriciteitswerken.

3

Klusdienst, ad-hoc

U kunt van ons een snelle reactie verwachten wanneer dringende interventies noodzakelijk zijn. Oplossen van dringende zaken, zoals lekkages, sanitaire en elektrische problemen.

4

Structurele werken

Het uitvoeren van structurele werken zoals metselwerken, afbraakwerken, opruiming binnen en buiten en herinstaatstelling.

5

Opvolging contractors

Het onderhoud aan liften, een interventie van de slotenmaker, jaarlijks nazicht van beveiligingssystemen en brandblussers, jaarlijks nazicht van de verwarmingsketel, internet en telecom.

6

Controle

Wij voeren ook controles voor u uit. Hierbij kunt u denken aan controle van de staat van een appartement bij einde huurcontract, controle van de staat van een eigendom bij aankoop, controle van uitgevoerde werken door derden en advies bij conflictsituaties.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?