Automatische kranen, automatische zeepverdelers, sensoren op urinoirs en automatische verlichting vinden meer en meer hun toepassing in het commerciële sanitair. Ze zijn absoluut noodzakelijk om enerzijds energie- en waterverbruik te verminderen, maar nu ook om het risico op besmetting te minimaliseren. Deze technologieën, die nog zullen toenemen met de komst van IoT, zijn vandaag al een nieuw aandachtspunt voor de onderhoudsteams. Q3-Facilities kan deze “slimme” toepassingen in kaart brengen en het noodzakelijke onderhoud ervan aan het sanitair onderhoudsschema toevoegen.

1

Pro-actief onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw sanitair pro-actief zal worden onderhouden. Zo weet u zeker dat de vullingen en batterijen van sanitaire apparaten en armaturen tijdig worden vervangen en uw sanitair fris en schoon is.

2

Speciale aandacht

Gemeenschappelijke doucheruimtes en kleedkamers vormen al snel een bron van schimmel en opstapeling van bacteriën door de vochtigheid. Regelmatige reiniging is zelden voldoende. Speciale aandacht voor vloeren en muren is eveneens noodzakelijk. Q3-Facilities behandelt deze vloeren en muren met speciale producten op basis van nano-technologie, waardoor ze vuil en water afstotend worden.

3

Optimalisering onderhoudskosten

Wij optimaliseren uw onderhoudskosten aanzienlijk. Onder meer door een voorbehandeling met ons Q3 nanoproduct zal het onderhoud veel efficiënter en sneller verlopen, hetgeen een rechtstreekse besparing op uw onderhoudsbudget betekent!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?