Gyproc is nog steeds de meest aangewezen methode om snel ruimtes op te delen en plafonds te verlagen. Gyproc kunnen we rechtstreeks op de bestaande structuur bevestigen, verlaagd ophangen of indien mogelijk vrijdragend plaatsen. Er zijn verschillende soorten gyproc, zoals de waterafstotende gyproc platen die perfect kunnen gebruikt worden in vochtige omgevingen. Gyproc biedt ook mooie toepassingen in combinatie met isolatie en heeft goede thermische en akoestische eigenschappen.
1

Gyproc plafonds en wanden

Renovaties worden uitgevoerd met het Gyproc Metal Stud systeem in combinatie met Gyproc kalkplaten voor muurbedekking en plafonds. Alle overige structuren zoals voorzetwanden, tussenmuren en andere constructies worden met Gyproc kalkplaten uitgevoerd.

2

Brandwerend en brandvertragend

Gyproc platen bieden een brandweerstand van 30 tot 60 minuten, dit naargelang het type plaat.

3

Perfecte geluidsisolatie

Zowel tussenwanden als vaste muren kunnen volledig geluidsdicht gemaakt worden door het gyproc soundblock concept. Een goedkope, doch zeer efficiente oplossing.

4

Waterbestendig

Er bestaat ook waterafstotende groene gyproc plaat(WR) die zelfs perfect in douchecabines kan gebruikt worden, mits betegeling en afkitting

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?