Het renoveren van een huis kan betekenen dat er nieuwe muren worden geplaatst het gehele huis gestript en opnieuw opgebouwd, de isolatie wordt vervangen, een serre wordt aangebouwd, een nieuwe badkamer wordt geplaatst en ga zo maar door. Een ander voorbeeld kan zijn wanneer de voegen in de buitengevel hersteld moeten worden. Ook bijvoorbeeld de gevel terugbrengen in de oude originele staat valt onder renovatie. Na een renovatie gaat het wooncomfort in ieder geval omhoog en uw pand zal ook meer waarde krijgen.
1

Aanbouw laten plaatsen

Het uitbreiden van uw huis kan snel en betaalbaar gerealiseerd worden via een aanbouw. Uw leefruimte, of in ieder geval de ruimte waar de aanbouw aankomt, kan wel twee keer zo groot worden dan voorheen.

2

Woning isoleren

Het isoleren van uw woning brengt u veel comfort en bespaart aanzienlijk in uw energielasten. Wij kunnen uw woning na-isoleren op een speciale wijze, waardoor u dit direct merkt in de stookkosten.

3

Dakkapel plaatsen

Indien u de ruimte op uw zolderetage wilt vergroten, dan is het plaatsen van een dakkapel een uitstekende oplossing. U krijgt meer ruimte om te staan onder een schuin dak en u krijgt meer licht.

4

Badkamer en toilet verbouwen

Is uw wasruimte oud en gedateerd, en wilt u een compleet nieuwe badkamer? Dan kunt u kiezen om uw badkamer deels of helemaal te laten verbouwen of te renoveren. Zo kunt u alleen het sanitair of het bad laten vervangen in uw badkamer, maar ook de complete badkamer laten slopen en opnieuw inrichten.

5

Stukadoren

Muren en plafonds spelen een grote rol in de uitstraling van uw woning. Kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Wij kunnen voor u allerhande soorten stukwerken realiseren, zoals spackspuitwerk, sierpleister, raap-en pleisterwerk, etc.

6

Schilderwerken

Wij leveren schilderklussen van kwaliteit en voeren opdrachten van elke omvang nauwkeurig uit. Wij voeren zowel binnen als buitenschilderwerk uit, herstellen houtrot en geven u een passend kleuradvies.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?